Text Size
   

lemus online

Скільки коштувало весілля принца Гаррі та Меган Маркл

В травні цього року майже півпланети (за оцінкою спеціалістів близько 3-х мільярдів людей) спостерігало за “історією попелюшки”. Розмови точилися і навколо того, скільки коштувало весілля королівській родині, і про те, який зиск матиме країна від такого гучного піару, і, навіть, про те, що більшість бюджету заходу було витрачено на безпеку, яку реалізували за допомогою тенсаторів, стійок з канатами, тимчасових огорож, бар’єрів безпеки, снайперів та поліцейських під прикриттям. 

Тільки-но уявіть, що з 46 мільйонів (переважну частину було виділено з особистого бюджету королівської родини) 43 витрачено саме за безпеку. На фото в інтернеті видно все, як є: мобільні огорожі з протипідйомними системами, естетично привабливі стійки з канатами, у місцях, де багато туристів та спостерігачів, тенсатори з витяжними стрічками та полісмени. 

Хоча витрати на організацію, підготовку, протокол та прийом гостей і серйозні, але ще більш серйозною є цифра, в яку економісти оцінюють вигоди, що їх отримає Британія. Дохід від рітейлу, ресторанів, продажу сувенірів, туризму та безпосередньо PR ефекту становитиме 4,1 мільярди доларів. Тож воно того вартувало: і гостинний прийом туристів із усього світу (попит на авіаквитки зріс на 50%); і надання можливості людям почуватися у безпеці (переносні паркани і вуаля - розкладай намет де завгодно на виокремленій території); і прибутки локального бізнесу у Віндзорі (саме він обслуговував потреби весілля, власники кафе зазначали, що то був найбільший підйом за останні сто років); і бум продажів у туроператорів по всьому світу (вони вправно та швидко стали продавати “маршрут королівського медового місяця”). Нам всім була потрібна казка планетарного масштабу і ми її отримали. 

www.tensator.com.ua - сучасні якісні мобільні огорожі, тенсатори, стрічкові огорожі, тенсатори із витяжно стрічкою, стійки під канати.